Napi horoszkóp – 2018. október 25.

Pin it

Önmagad vagy a megoldás (Nap – Holdcsomó karma-ketrec)

A mai napon az önvaló kiteljesedését jelentő Nap és a Felszálló-, Leszálló Holdcsomópont által alkotott tengely hoz létre egy úgymond karma ketrecet. A Felszálló Holdcsomópont a karmikus feladatainkat jelenti, míg a Leszálló Holdcsomópont az előző életekben megtanultakat, a karmikus sorstapasztalatokat mutatja.

És bár a kapocs jelen esetben feszítő, mégis, pont ez sarkall arra, hogy tegyünk valamit, hogy megoldjuk a helyzetet. A múltbéli tapasztalatok és a mostani élet feladatai jelennek meg mondhatni egy időben, és ezekhez a Nap ad megvilágítást, tehát a személyiségünk lehet a kulcs, ami a már megismert tudást felhasználva valósítja meg azt a célt, ami a mostani életünk legfőbb feladata: hogy önmagunk legyünk. Ma érzed, mi az, ami a birtokodban van, mint képesség, készség, mi az, amiben fejlődni, tanulni kell – és hogy ebben te, az egó vagy az egyetlen, aki tisztán és jól látja ennek az egységét.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Merkúr – Eris kvinkunx

Az elmúlt időszak sokadik karma-fényszöge jön ma létre, amelyet a Skorpióban járó Merkúr (mély érzéseket megmozgató, de kissé titkolózó kommunikáció) és a Kosban hátráló Eris alkotnak. Ismét bi-direkciós kvinkunx formálódik tehát, amely inkább jótékony, ugyanakkor az Erishez kötjük a drasztikusan megváltozó külső körülményeket, amelyek minden esetben fájdalmas és nehéz eseményeket hordoznak. A jó hír az, hogy a hatás csupán egyetlen napig tart, ráadásul megérthetsz egy változással járó folyamatot, vagy megbeszélheted a teendőket másokkal.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account