Napi horoszkóp – 2018. október 27.

Pin it

Állhatatos szellem (Nap – Szaturnusz szextil)

Ezen a napon a megkötéseket, szabályokat, de a biztonságot is jelentő Szaturnusz és a személyiséget képviselő Nap áll kedvező kapcsolatban. Ma a Szaturnusz nem visszafog, hanem stabilitást ad, egyfajta támaszt ahhoz, hogy lásd, mindaz, amit megtanultál, amit a családtól útravalóként kaptál, helyes, hasznos, és ezek azok az alapok, amelyekre mindig számíthatsz. Ezek azok a lépcsőfokok, amelyek biztonságban visznek egyre feljebb azon az úton, hogy megismerd a valódi önmagad. Ma megfigyelheted, hogy állhatatos vagy, nem nagyon tudnak kizökkenteni abból, amit elhatároztál, és senki nem tud eltéríteni azoktól a céloktól, amelyek felé haladsz.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Hygiea – Pallas Athena oppozíció, amit a Merkúr old

Hygiea a szent terek és tiszta élethelyzetek felelőse, míg a Pallas Athena a bölcsesség aszteroidája. Alapvetően jól kiegészítik egymást, most azonban néhány napra szembe kerülnek, ami ütközéseket hozhat a kétféle archetípus között. Szerencsére a Skorpió Merkúr oldja a a keletkező feszültséget, s a mai energiamintázat elsősorban azoknak kedvez, akiknek a jegyek 25-26. foka prominens.

Ugyanakkor mindazok felhasználhatják, akik a logikus, racionális beszédet kedvelik, de szükségük van a női bölcsesség vetületeire ahhoz, hogy egy talányt a maga teljességében megérthessenek, és végre rendet tegyenek az életükben. Ma erre adódik lehetőség, amely egy napok óta halmozódó feszültség megoldását is biztosíthatja: a Merkúr–Hygiea víz trigon érzelmi áldást biztosít a rendteremtéshez, a Merkúr–Pallas Athena szextil pedig termékeny lehetőségeket tesz le a küszöbünkre – szó szerint, hiszen víz–föld jegyekben jön létre, ezért semmit sem kell tennünk, csak figyelnünk a külső és belső jelekre egyaránt.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account