Napi horoszkóp – 2018. október 28.

Pin it

Gondold ki, mondd el (Merkúr – Jupiter konjunkció)

Ezen a napon a kommunikációt a logikát jelképező Merkúr és a mindenből sokat adó, a sok pénzt, a szerencsét jelképező Jupiter áll együtt. Ma ne tartsd magadban a gondolataidat, ötleteidet, mondd ki őket. Ha bárkivel megbeszélnivalód van, a mai nap szintén tökéletes erre. Könnyen lehet, hogy például a munkáddal kapcsolatos ötletek pénzt is hozhatnak, és más területen is sikert érhetsz el azzal, ha kimondod, amit gondolsz. Arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba, ha látod, hogy célba ért a mondanivaló, ne fokozd túl.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Uránusz – Holdcsomó tengely fix Karma-ketrec, amelyet a Panacea old

Az Oroszlán – Skorpió 0. fokán járó Holdcsomók a Bika 0. fokán hátráló Uránusszal ütköznek. A Teliholdkor induló és még mindig pontos fix Karma-ketrec ma és a következő napokban kikényszeríthet fontos döntéseket és változásokat, amelyek nemcsak a jelent, hanem a közel- és távolabbi jövőt egyaránt meghatározhatják. Ráadásul az Ikrekben hátráló Panacea nevű aszteroida (univerzális gyógyszer, általános gyógyító erő) egy tűpontos trigont vet a Leszállóhoz, ami az oldást biztosítja.

Erre nagy szükségünk lehet, hiszen a feszítő energiamintázat bizonyosan kellemetlen, mert a fix jegyek lebéníthatnak és rugalmatlansággal, tehetetlenséggel telíthetnek, miközben az Uránusz felrobbanthat mindent, még azt is, ami értékes, vagy amit fontos lenne megőrizni. A Holdcsomók hamarosan jegyet váltanak, az Uránusz pedig vissza fog hátrálni a Kosba, s a téridő minősége gyökeresen átalakul.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account