Napi horoszkóp – 2018. szeptember 02.

Pin it

Lelki, érzelmi stabilitás (Hold – Szaturnusz kvinkunx)

Ezen a napon az érzelmeket, a lelkünket képviselő Hold és a kötöttségeket, a szabályokat, de a biztonságot is jelentő Szaturnusz áll karmikus kapcsolatban. A karmikus kapocs érdekessége, hogy az előző életetekből üzen, ezért kifejezetten fontos lehet a mostani életünkben. A mai nap energiája azt mutatja, itt az ideje, hogy stabilizáld magadban az érzésidet, ne légy bizonytalan, ne hagyd, hogy ami esetleg elbátortalanít, az bezárjon, például érzelmileg. A Szaturnusz a Karma Ura és az időt is jelképezi – állj a sarkadra, higgy magadban, ne másoktól várd állandóan a megerősítést.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Juno kvinkunx, Merkúr – Juno kvadrát (kardinális Kismozdony)

Két gyors járású égitest alakítja ma a párkapcsolatodat. A Mérlegben járó Vénusz (okos harmóniateremtés) a Bika Junoval alkot egy karma-fényszöget, amiben az egyik érdekesség az, hogy a mások előtt is felvállalt, komoly kapcsolatok aszteroidáját éppen a szerelem istennője uralja. Egyetlen napra megteremthető az a harmónia, amire mindig is vágytál a kapcsolataidban, ha felismered és fel is vállalod a karmikus elköteleződést, amivel minden tartós viszony jár.

Közben viszont az Oroszlán Merkúr (büszke, játékos kommunikáció) egy kvadrátot vet a Junohoz, ami megnehezít, hogy megértesd magad és a kívánságaidat. A két fényszög egyszerre érvényesül, ráadásul a három égitest létrehoz egy Kismozdony alakzatot, amely hajtóerőt és kihívást egyaránt biztosít. A kulcsot a Vénusz, és a szeretet ereje biztosítja, amely a legfontosabb összetevője minden emberi kapcsolatnak.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account