Napi horoszkóp – 2018. szeptember 07.

Pin it

Múlt és jövő megértése, átlátása (Merkúr – Szaturnusz – Uránusz átfutó trigon)

A mai napon a kommunikációt jelentő Merkúr, a múltat, a szabályokat képviselő Szaturnusz és a gyorsaságot, a lendületet, a szabadságot szimbolizáló Uránusz áll áldásos kapcsolatban. A kapocs lehet, hogy nem annyira észrevehető, nincs annyi energiával telítve, hogy igazán mozgásra ösztökéljen – de jelen van. És ha figyeled, rá is jössz, hogy miben segít. Például abban, hogy megértsd az összefüggéseket, az ok-okozati viszonyokat a múlt és jövő között, hogy lásd, miért fontosak a szabályok, a tanult dolgaink, amelyek nem hogy gúzsba kötnek, és fogva tartanak az új felé haladásban, hanem biztonságot, támaszt adnak. Ha ma esetleg lázadsz a szülői tanácsok ellen, ha bosszant, hogy miért kell úgy elvégezni egy feladatot a munkahelyen, ahogy, és miért nem változtattok gyökeresen, próbáld más szemmel is nézni – és megérted.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: stacionáris Szaturnusz, Merkúr – Pallas Athena – Transzplútó hármas konjunkció, amely föld Átfutó trigont alkot a Szaturnusszal és az Uránusszal

Ismét mozgalmassá válik a téridő. A Bakban hátráló Szaturnusz megáll égi útján, amitől alapteremtő, szerkezetépítő képessége különösen megerősödik. Ráadásul részévé válik egy csodálatos föld átfutó trigonnak, amelynek másik két sarkát a Bikában hátráló Uránusz és a Szűzben egyesülő Merkúr – Pallas Athena – Transzplútó hármas konjunkció alkot. A Szaturnusz – Uránusz trigon az idei év legjótékonyabb fényszöge, a régi és az új közötti harmóniát, az óvatos változtatást szimbolizálja. A Merkúr – Pallas Athena konjunkcióról tegnap megírtam, hogy a kétféle gondolkodásmódot, a racionális észt és a női bölcsességet kombinálja, s ha hozzáadjuk a Transzplútó dimenzióugró szerepét, akkor ma valóban csodálatos megvilágosodásokban részesülhetünk. A föld a fizikai teremtés eleme, az átfutó trigon pedig áldással és harmóniával telíti a téridőt.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account