Napi horoszkóp – 2018. szeptember 13.

Pin it

Kommunikáció, tudatosság – szemben a megérzésekkel (Merkúr – Neptunusz oppozíció)

Ezen napon a kommunikációt, az önkifejezést, a logikát jelentő Merkúr és a beleérző képességet, a feltétlen szerelmet képviselő Neptunusz áll szemben egymással. Ma inoghatsz aközött, hogy vajon teljesen elfogadj-e mást, szeresd-e úgy, amilyen, érezd át a gondjait, problémáit, vagy reálisan, tudatosan tekints a dolgokra, azokat fejezd ki, és logikus magyarázatot kapj mindenre? Tény, hogy csak az egyik oldalt látni nem jó, és nem is megoldás – ezért jó lenne, ha valahogy megtalálnád azt a középpontot, ahonnan mindkét részt tudod szemlélni és használni.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Mars – Chiron szextil, Vénusz – Hygiea kvinkunx

A Vízöntőbe átlépett Mars (értelmes akarat) és a Kos első fokán hátráló Chiron (fájdalmas önérvényesítés) egy jótékony, lehetőségekkel teli szextilt alkot, amelyben a háború istene uralja a karmikus sebek kentaurját. Kettőjük szövetsége segíthet feloldani azokat az önismereti talányokat, amelyek nem engedik meg, hogy tisztán kinyilvánítsd a valódi akaratodat.

Közben a Skorpió elején járó Vénusz (féltékeny, birtokló szerelem) a Kosban hátráló Hygieaval alkot egy karma-fényszöget. Hygiea a szent terek és tiszta élethelyzetek aszteroidája, a Kosban önállóságot és bátorságot kap, a kvinkunx pedig remek alkalmat ad arra, hogy rendet teremts a párkapcsolataidban vagy a pénzügyeidben. A féltékenység egyrészt nagyon rossz tanácsadó, másrészt alapvetően kisebbrendűségi érzések generálják, de ha sikerül felülemelkedned rajta, akkor ennek a két fényszögnek a segítségével most helyrerakhatod saját önértékelésedet, és meg is szabadulhatsz a kínzó gondolatoktól.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account