Napi horoszkóp – 2018. szeptember 15.

Pin it

Mélyreható, igaz kommunikáció (Merkúr – Plútó trigon)

A mai napon a kommunikációt, az önkifejezést jelentő Merkúr és a hatalmat, az igazságot, a titkokat jelképező Plútó áll áldásos kapcsolatban. Ma megtudhatsz, megérthetsz olyasmit, ami nagy hatással van rád és a további életedre – mindez jó értelemben, még akkor is, ha esetleg van benne olyan, mit nehéznek érzel. Ma kimondhatsz olyasmit, amit eddig esetleg nem akartál meglátni – de most, hogy világossá vált, sokkal jobban megértheted a lényeget.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Holdcsomópont tengely T kvadrát, Fekete Hold Lilith – Leszálló holdcsomó konjunkció kvadrátban a Vénusszal (fix Karma–ketrec)

A Vízöntőben járó Leszálló holdcsomó kezd tűpontosan együtt állni a Fekete Hold Lilithtel (visszatér az Istennő régi bölcsessége és ereje), s ma a Skorpióban haladó Vénusz (túlfűtött, féltékeny szerelem) kvadrátot vet hozzájuk. Ezáltal létrejön egy fix Karma–ketrec, ami ütközteti a harmóniateremtő képességet a feminin őserővel, és kikényszerítheti, hogy a régi sztereotípiákat hátrahagyva új túlélőkészletet próbálj ki a párkapcsolatokban és a pénzügyekben egyaránt.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account