Napi horoszkóp – 2018. szeptember 17.

Pin it

Lelki stabilitás – mértékkel (Hold – Szaturnusz konjunkció)

Ezen a napon a lelkünket, érzelmeinket jelképező Hold és a megkötéseket, a szabályokat, a múltat jelentő Szaturnusz áll együtt. Ma egyfelől birtokában lehetsz a lelki stabilitásnak, érzelmi magabiztosságnak, ami jó. Arra figyelj, hogy ne ess túlzásba, ne fordulj magadba, ne legyél merev érzelmi szinten, mert azzal elzárhatod magad a külvilágtól, a társaságtól, a kapcsolataidtól – ami nem szerencsés.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Pallas Athena szextil

A Skorpióban járó Vénusz a titkos kapcsolatokat bátorítja, ugyanakkor szívfájdalmakat és féltékenységet is a felszínre hozhat. Ma viszont egy jótékony, lehetőségekkel teli szextil vet a Szűzben haladó Pallas Athena-hoz.

A másodiknak felfedezett aszteroida az Okos lányt szimbolizálja, s a bölcsesség istennője értelmes megfontoltsággal, racionális felismerésekkel segíti a szerelmi kapcsolatok és a pénzügyek alakulását. Mivel a Vénusz éppen fordulás előtt áll, nagyon lelassul a mozgása, ezért a szokásos 1 nap helyett 2-3 napig hatótávolságon belül marad a fényszög, és végül a Pallas Athena kerül ki belőle először. A dolog szimbolikája tehát azt sugallja, a józanészt és racionalizmust hordozó Okos lány menekül el a szerelem istennője elől, és nem fordítva, ahogy az lenni szokott.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account