Napi horoszkóp – 2018. szeptember 23.

Pin it

A diplomatikus én (a Nap a Mérlegbe lép – őszi napéjegyenlőség)

A mai napon a személyiség kiteljesedését jelképező Nap a Mérleg jegyébe lép. A Mérleg, mint egyetlen tárgy, jól tükrözi a tárgyilagos, az arany középutat megtaláló, a történéseket inkább átgondoltan, részleteiben is megismerni vágyó személyiséget.

Ma használd ki ezt a lehetőséget, építsd be a Mérleg adta diplomáciai képességet a mai napba, a terveidbe, a tetteidbe. Meg fogod látni, milyen hasznos, és mennyi mindenben tud segíteni, ha átgondoltan, kicsit távolabbról figyelve a dolgokat, új nézőpontokat ismersz meg. Ma van az őszi napéjegyenlőség is, most megegyezik a nappal és az éjszaka hossza, elkezdődik a csillagászati ősz. Ez a „betakarítás” ideje, amikor számba vehetjük, mi az, ami megteremtettünk, elértünk a megelőző időszakban. Nemsokára még jobban érezhető, hogy rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak a fénytelen időszakok – amelyek alkalmasak lesznek az önmagunkba nézésre, a kissé csendesebb elvonulásra.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Chiron oppozíció, Nap a Szuper Galaktikus Központon, Uránusz – Vesta föld trigon

A Mérlegbe átlépett Napé a mai főszerep, és nemcsak a napéjegyenlőség kezdete, a sötét félkör indulása miatt, hanem mert lényeges fényszögeket is alkot. Egyrészt egyvonalba kerül a Szuper Galaktikus Központtal, amely a „soha semmi nem elegendő” energiamintázatát hordozza (lásd a tegnapi posztot).

Másrészt szembe kerül a Kosban hátráló Chironnal, amely a karmikus sebeik jelölője, s amely pillanatokon belül vissza fog hátrálni a Halakba. A sebek megvilágítódnak, felszínre kerülhetnek, és meg is gyógyulhatnak, mert az első lépés mindig a felismerés és a feltárás kell hogy legyen. Ugyanezt a folyamatot segíti az a nagyon jótékony föld trigon, amelyet a Bikában hátráló Uránusz és a Szűzben járó Vesta alkotnak, mivel ez az égitest-kombináció a fogadalmak és eskük elengedését teszi lehetővé. Az előző életekben keletkezett (szegénységi, hallgatási, engedelmességi, és más „hosszú” szavakból álló) fogadalmak rendkívül megkötözők lehetnek, ezért érdemes ma vagy holnap egy szertartás keretében mindet elengedni, hogy megszabadulhass tőlük.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account