Napi horoszkóp – 2018. szeptember 25.

Pin it

Visszahúz a múlt? (Nap – Szaturnusz kvadrát, Nap – Uránusz kvinkunx)

Ezen a napon a személyiséget, az ego-t képviselő Nap és a szabályokat, kötöttségeket, a múltat, de a stabilitást is jelképező Szaturnusz áll feszült kapcsolatban. Ma érezheted azt, hogy a korábbi tapasztalataid, az a sok minden, amit megtanultál, sokkal inkább visszafog, egy helyben tart, mintsem, hogy olyan alapként szolgáljon, ahonnan magabiztosan léphetsz tovább.

De lehet, hogy annyira csak az elsajátított ismereteket veszed figyelembe, hogy teljesen rugalmatlanul állsz a dolgokhoz, képtelen vagy elszakadni a korábbi rendszertől. Pedig jó lenne kicsit felszabadulni – erre utal a szintén ma ható Nap és a szabadságot, a lázadást, a gyorsaságot jelképező Uránusz karmikus kapcsolata. A karmikus kötés ráadásul mindig valamilyen üzenetet hoz az előző életekből – gondold át, nem lehet, hogy az Univerzum is arra terelget, hogy lásd meg, a túlzott önfejűség, merevség csak feszültséget szül, míg, ha kicsit megpróbálod könnyedebben, levegősebben megélni önmagadat, leteheted ezt a láthatatlan gúzst, ami megköt?

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: A Chiron visszahátrál a Halakba

Chiron, a karmikus sebeket leíró kentaur ma visszahátrál a Halakba. Az elmúlt öt-hat évben ebben a jegyben tartózkodott, és az érzelmi természetű sérüléseket hozta a felszínre.

Aztán április közepén belépett a Kosba, hogy az önérvényesítés és akarat sebeit is begyógyíthassuk. De úgy látszik, még mindig dolgunk van az érzelmekkel, amelyek az emberi lét legnagyobb örömeihez és legfájdalmasabb veszteség-élményeihez egyaránt kapcsolódnak, ezért a következő hetekben ismét ezekkel leszünk kénytelenek foglalkozni.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account