Napi horoszkóp – 2019. április 03.

Pin it

Erő, hatalom – megingathatatlanul (Plútó – Leszálló holdcsomó konjunkció a Bakban)

A mai napon az hatalmat, a titkokat a mélységet jelképező Plútó és a karmikus sorstapasztalatokat megmutató Leszálló Holdcsomópont áll együtt. Ma megérezheted, hogy bizony ott van benned a hatalmas erő, amely bármit át tud alakítani – és ha nem figyelsz, akár rombol is. Most a Bak jegyében hat az együttállás, így ez az energia állhatatos, olyannyira, hogy szinte a falat is áttöri – éppen ezért megállíthatatlan. Használd jól, érezd, milyen erő birtokában vagy.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Juno – Pallas Athena levegő trigon, a Vesta átlép a Kosba

Két aszteroida istennő szövetkezik ma és a következő napokban, amelyek egyébként egymást kölcsönösen kizáró archetípusok: míg Juno a First Lady, a Pallas Athena az Okos lány viselkedési mintázatait és választásait írja le.

Az előbbi az elkötelezett párkapcsolatok jelölője, az utóbbi viszont a szingli, aki nem akarja megosztani az életét senkivel, és rendszerint szövetségeket kötni vagy pláne megalkudni sem hajlandó. Szerencsére mindketten levegős jegyben tartózkodnak, amely értelemmel és megfontoltsággal telít, a trigon pedig harmóniát és áldást biztosít, hogy a gyökeresen mást szimbolizáló kétféle női szerep valahogy mégiscsak összeegyeztethető lehessen. Közben a Vesta az erős, energikus Kosba lép, amitől a fókuszáló képesség aszteroidája néhány hétre akaratot és önérvényesítést nyer, illetve az akarati megnyilvánulásaidat fogod tudni minden más kizárásával irányítani.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account