Napi horoszkóp – 2019. április 04.

Pin it

Lelki sebek gyógyulása (Chiron – Hold konjunkció)

A mai napon a karmikus sebeket, sebződéseket jelentő Chiron és a lelkünket, az érzelmeket mutató Hold áll együtt. Ma lehetőséget kapunk arra, hogy gyógyuljunk a lelki sebeinkből az érzelmi bántásokból, amelyeket elszenvedtünk. És a gyógyító erő abban is segít, hogyha valakit mi bántottunk meg, mi okoztunk neki nehéz pillanatokat, akkor most ezt is beláthatjuk és megérthetjük, hol hibáztunk. Hogyha van alkalmunk, lehetőségünk, most bocsánatot kérhetünk ezekért a hibákért és megbocsáthatunk önmagunknak is.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: A Nap az Alpheratz állócsillagon

A Kos közepén járó Nap a tavasz erejét, a megújuló természet élni akarását biztosítja, ma pedig áthalad az Alpheratz fokán. Az Androméda csillagkép alfa csillaga az öngyilkosok egyik gyógyuló helye. Sokszor megírtam, hogy a 3Ds világ egyik alapvető sarokköve, hogy itt és csak itt létezik a fizikai test, amelyet táplálni és óvni szükséges.

Kétféleképpen is elpusztítható: egyrészt akarattal (ez a valódi öngyilkosság), másrészt azzal, hogy nem figyelünk rá és hagyjuk, hogy káros hatások érjék, s ez utóbbinak (vagyis a „passzív” öngyilkosságnak) a gyógyuló helye az Alpheratz. Ma a Nap áthalad rajta, megvilágítja, életerővel és tudatossággal telíti. Megértheted, miért kell odafigyelni a testedre, hogyan bánhatsz vele valóban helyesen, és mit kell tenned, hogy egészséges maradhass a lehető leghosszabb ideig.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account