Napi horoszkóp – 2019. április 11.

Pin it

Megtalál a szerencse – jegyezd meg, hogyan (stacionáris Jupiter)

A mai napon a sikert, szerencsét, a sok pénzt, a kiáradást jelentő Jupiter áll meg a mozgásban, ezzel felerősítve a hatását. Ma megérezhetjük, akár meg is tapasztalhatjuk, milyen jó sikeresnek, szerencsésnek, népszerűnek lenni – nyilván, ez az érzés mindenkinek más-más területen jelenti azt, amit.

Azonban az anyagiak terén mindannyian ugyanúgy érzünk, ha nagyobb összeghez jutunk, vagy a munkánkat, valamilyen alkotásunkat jutalmazzák pénzzel, az mindig jól jön. Most felerősödnek azok a lehetőségek, ahol ezt tapasztalhatjuk – ezzel jelezve, hogy szinte mindig itt vannak, csak nem biztos, hogy mindig ennyire erősen. De ha nyitunk a külvilág felé, ha bele merünk menni olyakor az ismeretlenbe, ha mi is adunk abból, amink van, kapni is fogunk. Figyeld meg, milyen gyümölcsöző helyzetekbe kerülsz ma, élj velük, és ne felejtsd el, a lehetőség szinte mindig ott van.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Holdcsomó tengely kardinális Karma-ketrec, Vénusz – Pallas Athena kvinkunx

A Kosban járó Nap ma beéri a Rák – Bak tengelyben hátráló Holdcsomók fokait, s hárman létrehoznak egy tűpontos kardinális karma-ketrecet.

A tegnapi állások is bőven hatótávolságon belül vannak (Nap – Szaturnusz – Pallas Athena T kvadrát), s az égen már sokadszor kirajzolódó sokszoros Karma-ketrecet a Nap erővel és tudatossággal telíti. Szerencsére az alakzat egyik sarkához, a Pallas Athena-hoz a Halak Vénusz bi-direkciós karma-fényszöget vet, amely az értelmes harmóniateremtést biztosítja, a következő napokban pedig a szerelem istennője egyre szorosabban kapcsolódik majd a Rák Felszálló holdcsomóhoz, ami a sorsfelvállalást segíti elő.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account