Napi horoszkóp – 2019. április 15.

Pin it

Hiába sok és csillogó, nem biztos, hogy igazi (Vénusz – Jupiter kvadrát, Vénusz – Plútó szextil)

A mai napon a szerelmet, a szépséget jelentő Vénusz és a mindenből sokat adó, a sikert, a hírnevet, a sok pénzt megmutató Jupiter áll feszült kapcsolatban.

Ma hiába szép valami, vagy tűnik, sikert hozónak, népszerűnek, és kívülről benne van minden, ami jó lehet, valahogy a végeredmény mégsem a csillogás, a beteljesült vágy, hanem akár csalódás vagy érthetetlen feszülés. Most sokkal inkább az érzelmi elmélyülés lehet gyümölcsöző, illetve, az érzelmi átalakulás – erre utal a Vénusz és a mélységet, a hatalmat, a transzformációt jelentő Plútó kedvező kapcsolata. Próbáld máshogy is nézni, a dolgokat, máshogy is viszonyulni hozzájuk, tüntesd el a címkéket, az előítéleteket legalább egy kicsit, és megláthatod, hogy teljesen más színben látod a korábbiakat, és meglehet, úgy működni is fog az, ahol eddig csak falakba ütköztél.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: a Hygiea a Bikába lép

Hygiea, a szent terek és tiszta élethelyzetek aszteroidája elhagyja a tüzes, akaratos Kost és belép a lassú, megfontolt, kreatív Bikába. A következő napokban egyre inkább megközelíti majd az Uránuszt, ráadásul ebben a jegyben nagyon megtámogatja azokat a fényszögeket, amelyek tegnap-tegnapelőtt pontosodtak be és a párkapcsolati-szerelmi életed megoldásában segítenek.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account