Napi horoszkóp – 2019. április 17.

Pin it

Öntörvényű, önálló kommunikáció (a Merkúr a Kosba lép)

Ezen a napon a kommunikációt, az önkifejezést, a tudatosságot jelentő Merkúr a Kos jegyébe lép. A Kos önálló, tettre kész, erővel, akarattal telített – éppen ezért lehet makacs, akár merev. Ellenben teherbíró, nehezen kér segítséget, éppen ezért sokszor túlterheli magát.

Most tudat szinten tapasztalhatjuk azt, hogy csak az egyenesen előre létezik – azt is lehetőleg egyedül, és csak úgy, ahogy mi gondoljuk. Ma így kommunikálhatunk – ami amellett, hogy biztosan eredményes, meglehet, hogy kicsit riasztó a környezet számára. Ne mondj le a véleményedről, ne fogd vissza a gondolataidat, de figyelj a többiek véleményére is, használd, amit ők javasolnak. Nemcsak könnyíthetnek a feladataidban, legyen az munka, vagy a napi élet eseményei, de így sokkal szélesebb kört láthatsz be te is.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Pallas Athena – Neptunusz kvinkunx

A Mérlegben hátráló Pallas Athena (kiegyensúlyozott, diplomatikus bölcsesség) a Halak Neptunusszal alkot egy bi-direkciós (kétirányú) kvinkunxot. A keletkező energiamintázat alkalmassá tehet arra, hogy ne csak a dolgok racionális, kézzel fogható oldalát lásd. Felismerheted és meg is értheted a rejtett, okkult rétegeket, vetületeket. A fényszög még napokig hatótávolságon belül marad, érdemes odafigyelni a jelekre, az álmokra, a megérzésekre.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account