Napi horoszkóp – 2019. április 20.

Pin it

Az élet élvezete (a Nap a Bikába lép)

Ma az önvalót, a személyiséget, az egót jelképező Nap a Bika jegyébe lép. A Bika az élet igazi művésze, élvezője, ő az, akinek az érzékszervekkel való érzékelés az első, aki a konkrét, kézzelfogható, tapasztalható dolgokban látja elsősorban az értéket.

A Bika élvezi, ami szép, szereti a finom ételeket, a jó körülményeket, a pénzt – amely a barátja, és ha pont nincs sok belőle, biztos, hogy szerez, kap valahonnan, valahogyan. Most ezt a fajta életszemléletet építheted be az életedbe, tapasztalhatod, hogy mennyire jó megélni a mindennapokat, mennyi örömet szerez maga a világ és a szépségei, amely körülvesz. Persze, a mozdíthatatlanság, önfejűség is jelen van a Bika energiában, de néha talán pont ez kell, hogy ne pörögd túl a helyzeteket. Élvezd az életet, ne vond meg magadtól azt, amire vágysz, és ha megtartod a mértéket, meglátod, kinyílik a világ.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Juno anaretikus változó kvadrát

A tegnapi feszítő energiamintázat után ma sem enyhül a téridő, bár a Nap jegyváltásával átíródik az a szűrő, amin keresztül az életerőt kapjuk. A Halak legvégén járó Vénusz (áldozattal járó szerelem) az Ikrek legvégén haladó Junoval (értelmes, könnyed kapcsolatok) ütközik. A keletező változó kvadrát így anaretikus is, ami azt sugallja, nem fogsz megnyugtató megoldást találni a párkapcsolati-szerelmi talányaidra. Holnapra mindkét égitest jegyet vált, és a kvadrát megismétlődik, de már kardinális jegyekben, ami viszont elhozhatja a választ, igaz, csupán újabb feszültségek és csattanások árán.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account