Napi horoszkóp – 2019. április 22.

Pin it

Amikor nem csak a Földön állsz (Nap – Transzplútó trigon)

A mai napon a személyiséget kifejező Nap és a felsőbb dimenziókhoz vezető hidat jelképező Transzplútó áll áldásos kapcsolatban. Ma akár tapasztalat alapján, a napi események kapcsán is láthatod, megélheted, hogy az a bizonyos másik világ létezik, olyannyira, hogy szerepe van a jelen életünkben. Igazgat, segít azon az úton, amelyen itt a Földön haladunk, és jelek, benső üzenetek, megérzések formájában kapcsol össze, jelent hidat más dimenziókkal.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Kamaasztro profiknak: Szaturnusz – Leszálló holdcsomó konjunkció

Ma és a következő 8-10 napban pontosodik be egy újabb epizódja annak az égi drámának, amely az idei év legfontosabb karmaasztrológiai világ-fényszöge. A Bakban járó Szaturnusz (komoly, koncentrált szerkezetépítés) beéri a Leszálló Holdcsomót, a karmikus viselkedési mintázatok pontját.

Ebben a jegyben azokat a képességeket hozza előtérbe, amelyeket amúgy is a Szaturnusz ural: szerkezetépítés, hagyománytisztelet, a dolgok tudatos felvállalása, kettőjük egyesülése pedig éppen ezekre helyezi a hangsúlyt. Sok civilizáció veszte lett, hogy nem őrizte meg azokat a szakrális talapzatokat, amelyeken az emberi élet, a természet rendje, a földi (3Ds) létezés nyugszik, s most mi is feltehetjük a kérdést: tényleg ezt akarjuk? Szerencsére vagyunk néhányan, akik átlátnak a világ urainak szándékain, az viszont már nem annyira biztos, hogy a tudásunk elegendő lesz a megmaradásunkhoz. Nem lehet mást tenni, mint hogy sok helyen és sokszor el kell mondani az igazságot, talán akkor sikerül elkerülni a teljes pusztulást.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account