Napi horoszkóp – 2019. február 07.

Pin it

Az újdonság gyógyító hatása (Uránusz – Chiron szemi-szextil)

A mai napon a gyorsaságot, a lázadást, az jövő felé haladást jelképező Uránusz és a karmikus sebeket, sebződéseket, a gyógyulás lehetőségét mutató Chiron áll egyfajta nevelő fényszög kapcsolatban.

Ma megfigyelheted, hogy vajon mennyit használ, ha nem toporogsz egy helyben, nem dédelgeted a régi sérelmeket, hanem megrázod magad, és eldöntöd, hogy nem vissza, hanem előre nézel. Ezzel esélyt adsz új élmények, új emberek megjelenésére az életedben – amelyek, akik valószínűleg oldani tudják a régi sérüléseidet. Az újdonság számodra is megmutathat más megoldásokat, más lehetőségeket – ezzel te is változtathatsz azokon a szokásokon, rögzült formákon, amellyel meglehet, hogy te bántasz másokat. Engedd be az újat, merj változni, változtatni – és hidd el, most ez a jó lépés, nem a halogatás, a türelemnek nevezett visszakozás.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Juno – Pallas Athena kvinkunx

Két aszteroida istennő alkot ma és a következő napokban karma-fényszöget, a Bikában járó Juno (szerelmi elköteleződés) és a Mérlegben haladó Pallas Athena (értelmes, kiegyensúlyozott bölcsesség), akik ráadásul egymással szöges ellentétben álló feminin archetípusokat képviselnek. A római panteonban a Junó Jupiter felesége, az istenek anyja, az égbolt királynője, míg Pallasz Athéné a főisten görög megfelelőjének, Zeusznak a leánya, aki teljes fegyverzetben és életnagyságban pattant ki apja fejéből. A First Lady és az Okos lány karma-fényszöge a kétféle női szerepre vetíti a hangsúlyt: vajon elköteleződni, vagy egyedül maradni érdemesebb? Mi hoz személy szerint neked nagyobb boldogságot, és miért? Ezekre a kérdésekre kaphatsz most választ, de a karma-fényszögek természete miatt sajnos egyáltalán nem biztos, hogy maradéktalanul örülni fogsz nekik.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account