Napi horoszkóp – 2019. február 08.

Pin it

Lelki sebek – mit kezdesz velük? (Hold – Chiron konjunkció)

Ezen a napon az ösztönszintet, a befogadó oldalunkat, az anyagságot jelképező Hold és a karmikus sebeket, sebződéseket jelentő Chiron áll együtt. A mai napra jellemző lehat az anyaság gyógyító ereje – most lehetőségünk van tökéletesen átélni, mit jelent anyának lenni – ezáltal lehetőségünk van megérteni a saját édesanyánkat, válaszokat kapni bizonyos kérdésekre, amelyek most bennünk is felmerülnek. Vágyat érezhetünk ma a család iránt – talán itt az ideje, hogy eljátssz a gondolattal, te milyen szülő lennél? A mai nap a lelki sebek gyógyítására is alkalmas – ne félj belegondolni, átérezni, ami fáj, mert így el is tudod engedni majd.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Komplex fényszögkép-halmaz a jegyek legutolsó fokán Uránusz – Pallas Athena oppozíció, Uránusz – Juno szemi-szextil, Juno – Chiron szextil, Hold – Chiron konjunkció

A tegnapi Bika Juno – Mérleg Pallas Athena kvinkunx és a néhány nappal ezelőtt bepontosodó Kos Uránusz – Pallas Athena oppozíció továbbra is létezik, ráadásul ma beéri a Halak Chiron fokát (amin a déli órákban áthalad a Hold), és az öt égtest izgalmas konfigurációt alkot a jegyek legutolsó fokán, amit „anaretikus” foknak is nevezünk. Az „anaréta” a hagyományos asztrológiában a halálhozó égitest, de itt másról van szó.

A transzcendentális karmaasztrológiában a jegyek legutolsó foka kapja ezt a jelzőt, s az állás azt jelenti, hogy a szülött képtelen volt megoldani vagy túlhaladni a bolygó-archetípushoz köthető dolgokat, ügyeket, vagy feladatokat. Most négy égitest került anaretikus állásba, és maradnak is még néhány napig, ráadásul a Merkúr hamarosan csatlakozik hozzájuk, a Hold pedig csupán két óra hosszat lesz ugyanitt, de lelki erővel és tudatossággal telíti a téridőt. Most minden előjöhet, amit eddig nem oldottál meg, a fő témakörök pedig az érzelmi természetű sebek, a változtatásra való képtelenség, a párkapcsolati elköteleződés visszásságai, az egyedül élés buktatói. Hogy nálad melyik jelentkezik, azt persze nem tudhatom, és csak remélhetem, hogy nem az összes, mert ezek egyenként is súlyos, nehéz, embert próbáló kérdések, amiknek egyelőre nem látszik még a megoldása.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account