Napi horoszkóp – 2019. február 09.

Pin it

Szabad, friss, lendületes kommunikáció (Merkúr – Uránusz szextil)

A mai napon a logikát, a tanulást, az önkifejezést jelentő Merkúr és a gyorsaságot, a szabadságot, az újat jelképező Uránusz áll kedvező kapcsolatban. A mai nap egyik jellemzője lehet a gyors felfogás, a szabad, akadálymentes önkifejezés. Most nem szab gátat semmi annak, hogy elmondd, amit szeretnél – és ne is legyen, mert könnyen lehet, hogy az adott ötlet, terv valamilyen jövőbeni fejlődést jelenthet a számodra.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Merkúr – Pallas Athena levegő trigon, amely a tegnapi anaretikus konfiurációba kapcsolódik be, Nap – Fekete Hold Lilith konjunkció

A tegnapi anaretikus fényszög-képhalmaz ma is bőven hatótávolságon belül van, ráadásul csatlakozik hozzá a Vízöntő Merkúr. A jó hírem az, hogy legalább létrejön egy értelemmel bíró, logikus gondolatokat hozó levegő trigon a kommunikáció bolygója és a bölcsesség aszteroidája között, de mivel mindketten a jegyek utolsó fokán járnak, a megoldás felcsillanhat ugyan gondolati síkon, de még nem biztos, hogy meg is valósul. Szerencsére a Vízöntő Nap ma beéri a Fekete Hold Lilithet, a Lilith-mítosz harmadik mozzanatát leíró istennőt, ami megerősíti azokat a tulajdonságokat (bátorság, becsület, helytállás, tisztesség), amelyek segíthetik a dilemmáid megnyugtató, minden résztvevő számára elfogadható megoldását.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account