Napi horoszkóp – 2019. február 10.

Pin it

Beleérző szavak (a Merkúr a Halakba lép, Nap – Plútó szemi-szextil)

A mai napon az önkifejezést, kommunikációt, a tudatosságot jelentő Merkúr a Halak jegyébe lép. A Halak érzékeny, tökéletesen be tudja élni magát más helyzetébe, könnyen kerül kapcsolatba a felsőbb dimenziókkal, jellemzőek rá a művészi képességek – de a túlzások, az úgymond „rózsaszín köd” is.

Ma ez a faja kommunikáció hat ránk, sokkal jobban olvasunk a sorok között, és nem csak az elhangzott szavak jelentéséből, hanem a „hogyanból” is információt kapunk. Ma lehetőségünk van mély beszélgetésekre, és arra, hogy valóban, őszintén megértsük a másikat. Ebben segít a szintén ma ható, a személyiséget jelképező Nap és a titkokat, a hatalmat, a mélységet jelentő Plútó nevelő fényszög kapcsolata. Ez az energia nem csak lelki, de szellemi szinten is lehetőséget ad arra, hogy befolyással legyünk mind a magunk, mind mások helyzetére – azonban, ahogy a mély lelki beszélgetésekkel sem eshetünk túlzásokba, itt is figyelni kell, mert ha átcsap irányításba a kezdeti segítő tanács, az Univerzum jelezni fogja, és az orrunk alá dörgöli a hibát.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Astraea kvadrát

A Bakban járó Vénusz (szigorú, visszafogott szerelem) ma a Kos Astraea-val ütközik, ami hozhat néhány kellemetlen percet. Astraea a karma-törés és sorsváltoztatás aszteroidája, amely ebben a jegyben különösen harcos alakot ölt, s a keletkező kardinális kvadrát egyrészt kibillenthet egy olyan szerelemből, ami valójában nem is az (legfeljebb a magány vagy a létbizonytalanság tart benne), másrészt megtörhetsz egy kapcsolat- vagy szerelem-karmát, amit eddig nem sikerült.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account