Napi horoszkóp – 2019. február 11.

Pin it

Tudatosság vagy a felsőbb dimenziók hangja? (Merkúr – Transzplútó oppozíció)

Ezen a napon a tudatosságot, az önkifejezést, a logikát jelentő Merkúr és a felsőbb dimenziókhoz vezető hidat jelképező Transzplútó áll szemben egymással.

A mai energia megmutatkozhat abban, hogy ha meglátsz valamit leírva, érvekkel alátámasztva, szívesen elindulsz abba az irányba – azonban tudod, hogy az észérvek nem mindig jogosak. Míg, ha a lelki síkon, a felsőbb dimenziókban lebegsz – és nagyon jól is érzed ott magad, hiszen a megérzés, a benső hang sokszor segít – ott sem tudhatod biztosra, hogy vajon mindig a jó irányba haladsz-e? Talán ezért fontos, hogy bár hol egyik, hol másik oldal hív, próbálj meg ne csak az egyikre fókuszálni, nyiss a látótereden, ne hagyd beszűkülni azt.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Kamaasztro profiknak: Nap – Eris szextil, a Juno az Ikrekbe lép

A Vízöntő Nap (okos, de renitens vagy dogmatikus tudatosság) a Kos Erisszel alkot egy lehetőségekkel teli szextilt. A drasztikusan megváltozó külső körülmények kentaurja rendkívül lassan kering, és ebben a jegyben sajnos felerősíti a háborúk és erőszakos cselekmények gyakoriságát.

A Naptól kapott jótékony energia ésszel és megfontoltsággal telítheti, igaz, csupán egyetlen napra jön létre a hatás, viszont megtámogatódik azzal, hogy éppen ma lép át a Juno az érzéki Bikából a könnyed, értelmes Ikrekbe. Juno a First Lady archetípusa, tehát az értelemmel bíró, tartós kapcsolatok jelölője, ugyanakkor a tartós, értelem alapú szövetségeket és szerződéseket is szimbolizálja. A következő hetekben inkább ez az oldala fog előjönni, mert a levegős jegyek nem a szerelmet, sokkal inkább a barátságokat írják le.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account