Napi horoszkóp – 2019. február 13.

Pin it

Amikor botladozik a kezdeményező, újító erő (Mars – Uránusz anaretikus konjunkció)

A mai napot az erőt, akaratot, harcot kifejező Mars és az újtó szellemet, a szabadságot, a gyorsaságot jelképező Uránusz anaretikus fokon való együttállása határozza meg. Az anaretikus fok az adott jegy utolsó foka, amikor a jegy hatása már kevésbé érvényesül, de a következőé pedig még nem hat igazán.

Egyfajta bizonytalan helyzet ez, az itt álló égitest nem tudja egyértelműen azt a hatást kifejteni, ami az övé, mondhatni, akadozik az az energia, amit képvisel. A Mars – Uránusz hozhatna erőteljes kezdeményezést, újító erőt, azonban most valahol mindig megakad ez a folyamat. Belekezdenél valamibe, jól is indul – de közbejön valami, elvonja a figyelmed – és máris kezdheted elölről. Új terveket szősz, tudod, hogy jó az irány – de visszahúz a múlt például, és te most is hallgatsz rá, ezzel elszáll a lehetőség, maradsz ahol voltál. Lehet, hogy ma jobb kicsit visszavonulni, és kivárni a kedvezőbb alkalmat – vagy, olyannyira a feladatra fókuszálni, hogy ne legyen semmi, ami megzavarhat. Próbálkozni mindig érdemes, amit tanulunk, azzal mindig mi leszünk többek.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Pallas Athena szemben a Mars – Uránusz konjunkcióval

Az Okos lányt szimbolizáló Pallas Athena még mindig a Mérleg legutolsó fokán halad, és még mindig pontos oppozíciót alkot a Kos Uránusszal. Ma viszont a saját jegyében járó Mars beéri az Uránuszt, ami megnöveli ugyan a szabad akarat működésének a lehetőségét, csak sajnos – mivel mindketten szembe kerülnek a bölcsesség istennőjével – nem fog hozzá értelem társulni.

Az ütközés következtében nagyon rossz döntéseket hozhatsz meg, s mivel mindhárom égitest anaretikus fokon áll (ennek magyarázatát lásd a február 8.-i posztban), félelemmel és tehetetlenséggel is telítődik a téridő. Hogy végül melyik győz, a szabad akarat ereje, vagy a félelem béklyója, azt nem lehet megjósolni, de mint az oppozícióknál általában, talán itt is érdemes „középre állni” és okosan mérlegelni a személyes szinten rendelkezésre álló lehetőségeidet.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account