Napi horoszkóp – 2019. február 14.

Pin it

A megfontoltság, az élvezetek ereje – csak ne ess át a túloldalra (a Mars a Bikába lép)

A mai napon az erőt, akaratot, a harciasságot, a Férfit jelképező Mars a Bika jegyébe lép. Ma a Bikákra jellemző életszeretet, a szépség, a jó minőségű termékek, finom ételek, az lustálkodás, az élvezetek kerülhetnek előtérbe. Kifejezett késztetést érezhetsz arra, hogy valami finomat főzz, étterembe menj, vásárolj valami mutatós berendezési tárgyat otthonra.

Ne lepődj meg, ha sokkal jobban vonz ma a szerelem, a partnerrel töltött idő. Ma valószínűleg nem fogsz sehova rohangálni, átgondolod, hogy mit akarsz tenni és hogyan – és ha elbizonytalanodsz, vagy elmegy a kedved tőle, egy percig sem vacillálsz, máris magad mögött tudod. A Bika kifejezetten kellemes tud lenni – de ha nagyon elhagyja magát, ha a dolgoknak csak az élvezetét nézi, a hozzá kapcsolódó feladatot, tennivalót nem, és ebből nem enged, akár bosszantó is lehet.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Sedna – Leszálló holdcsomó föld trigon

Egy rendkívül lassú mozgású égitest, a Bika Sedna (szétdarabolódás általi teremtés) és egy viszonylag lassan hátráló térbeli pont, a Bak Leszálló holdcsomó (visszatérés az alapokhoz, a gyökerekhez, a múlthoz kötő horgonyhoz) jótékony, áldást hozó föld trigonja pontosodik be ma. A föld a fizikai sík teremtőerejét és az érzékszervek által közvetített örömöket biztosítja, s a fényszöget elsősorban arra használhatod fel, hogy átgondolod, mit érdemes a múltaddal kapcsolatban ízekre szedni, hogy új lehetőségeket, működőképes szerkezeteket hozhass létre.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account