Napi horoszkóp – 2019. február 20.

Pin it

Ego vagy felsőbb dimenziók? (Nap – Transzplútó oppozíció)

A mai napon az önvaló kiteljesedését jelképező Nap és a felsőbb dimenziókhoz vezető hidat jelentő Transzplútó áll szemben egymással. Ma mondhatjuk, hogy a realitás és a megérzés, a földi és a másik dimenziós lét áll szemben egymással. Ma egyfelől látod, mi az, ami szükséges ahhoz, hogy kiteljesedhess ebben az éltben – viszont ebben nincs ott a láthatatlan, de létező világ. Míg, ha csak a megérzésekre, a felsőbb dimenziókra hagyatkozol, elveszheted a lábad alól a talajt a jelenben. Próbálj középpontot keresni, hiszen nagyon jól tudod, semmi nem fekete vagy fehér.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Astraea – Hygiea konjunkció a Kosban

Két aszteroida pontosodik egymáshoz a Kosban, és haladnak tovább együtt a következő napokban-hetekben: Hygiea, a szent terek és tiszta élethelyzetek leírója, és Astraea, a karma-törés és sorsváltoztatás archetípusa. Kettőjük szövetsége lehetővé teszi, hogy gyökeresen változtass a rossz, egészséget veszélyeztető szokásaidon, és azt is, hogy valódi rendet (rend-szert) teremts magad körül.

Mit is jelent ez a magyar összetett szó? A „szer” gyökünk értelme az, hogy egyek vagyunk az isteni minőséggel, harmóniát alkotunk a Teremtővel, a rend pedig az arche (ősi, alap) szógyök változata, amely az arany – arány – erény – irány négyességét is kifejezi. Most valódi rend-szert teremthetsz, ha hajlandó vagy gyökeres, alapvető sorsváltoztatást végrehajtani. Különösen azoknak kedvez az állás, akiknél a jegyek 10-11. fokai prominensek.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account