Napi horoszkóp – 2019. február 22.

Pin it

Felforgató, átalakító szerelem (Vénusz – Plútó konjunkció, Merkúr – Jupiter kvadrát)

Ezen a napon a titkokat, hatalmat, mélységet, a transzformációt jelentő Plútó és a szerelmet, a szépséget képviselő Vénusz áll együtt. Ma megtapasztalhatjuk az érzéki, akár könyörtelenségében is gyönyörű szerelmet, azt, amit soha nem felejtünk el – még ha vége is lesz. Emellett átalakulhat az érzelmi világunkban sok minden – rálelhetünk fontos igazságokra is. Ma hat még a kommunikációt jelentő Merkúr és a mindenből sokat adó, a sikert, sok pénzt jelentő Jupiter feszült kapcsolata. Talán, jobb, ha inkább az érzelmekkel foglalkozol, azzal, hogy ott mi az, amin változtatni kell, esetleg el is engedni valamit, és nem beszéled túl a dolgokat, mert abból csak feszültség lesz.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Jupiter – Fekete Hold Lilith szextil

Jupiter a nagy szerencse, expanzió, optimizmus bolygója tavaly november óta saját jegyében, a Nyilasban jár, ahol különösen erőteljesen képes kifejteni a hatását. Érdemes persze tudni, hogy a Jupiter mindenből sokat ad – a nem túl szép és nem túl hasznos dolgokból is, nem véletlen tehát, hogy hozzá kötjük magát a túlzás fogalmát.

Ma és a következő napokban viszont egy jótékony lehetőségeket biztosító szextilt alkot a Vízöntő Fekete Hold Lilithtel, amely a Lilith-mítosz harmadik (végső) mozzanatát írja le. Az Édenkertbe visszatérő Első Asszony olyan alapvető tulajdonságokat szimbolizál, mint például a tudás, a bátorság és a becsület, amely nélkül nem létezik sem újjászületés, sem feltámadás. A Jupitertől vetülő szextil azt az önbizalmat biztosítja, amitől ezek a képességek élni és működni kezdenek.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account