Napi horoszkóp – 2019. február 23.

Pin it

Az igazság kimondva (Merkúr – Plútó szextil)

Ezen a napon az önkifejezést, a tanulást, a tudatosságot jelképező Merkúr és a titkokat, hatalmat, a transzformációt jelentő Plútó áll kedvező kapcsolatban. Ma rájöhetsz olyasmire, ami akár gyökeresen is változtathat a látásmódodon, megfogalmazódhatnak benned olyasmik, amelyek eddig talán nem lettek kimondva – de attól még igazak. Ma érezheted még azt, hogy kissé nyers a másoktól érkező kommunikáció – és te is lehet, hogy észreveszed ezt magadon a közlendőid során – de a mai nap nem a cirádáké, az udvariaskodásé, hanem a tényeké.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Eris kardinális kvadrát, Nap – Juno változó kvadrát

Két kemény kvadráttal telítődik a karmaasztrológiai téridő, szerencsére mindkettő csupán két napra teremt feszültségeket. A Bakban járó Vénusz (visszafogott, strukturált szerelem) a Kos Erissel ütközik.

A görög mítoszok démona békétlenséget és viszályt szított, a róla elnevezett égitest pedig a drasztikusan megváltozó külső körülményeket jelöli. Sajnos ma és holnap összedőlhet a párkapcsolatod, ellophatják a pénzedet, és veszélybe kerülhetnek azok az értékeid, amiket igazán fontosnak tartasz (különösen érdemes vigyáznod, ha vannak állásaid a jegyek 23. fokán). Ugyanerre a hatásra erősít rá a Halak Nap és az Ikrek Juno változó kvadrátja, ami a kapcsolataidat és szerződéses viszonyaidat boríthatja, szerencsére csupán két napig, és főleg azoknál, akiknél a jegyek 4-5. foka prominens.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account