Napi horoszkóp – 2019. február 25.

Pin it

Szeress, érezz – ne mondd, hogy nem megy! (Vénusz – Leszálló holdcsomó konjunkció)

A mai napon a szépséget, szerelmet, a harmóniát, a jó anyagi lehetőségeket is jelentő Vénusz és a karmikus sorstapasztalatokat jelképező Leszálló Holdcsomópont áll együtt. A mai energia azt közvetíti, hogy vedd észre, nagyon jól tudsz szeretni, igen, megérdemled, az anyagi jólétet, a kellemes élményeket érzéseket – és korábban, az előző életekben ez már ment is. Ha nincs kétséged efelől, és teszel is azért, hogy élvezni tudd az életet, helyes, de ha esetleg bizonytalankodsz, vedd észre, hogy már csak te kellesz a saját boldogságodhoz! Az együttállás hozhat néha túlzásokat is – ne kényelmesedj el az élvezetekben, az soha nem hoz jót.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Kamaasztro profiknak: Hold – Felszálló holdcsomó víz trigon

A Rákban hátráló Felszálló holdcsomó a hagyományos értékeket és érzelmeket hozza a felszínre. Szerencsére még legalább egy teljes évig ebben a jegyben találjuk, ami lehetővé teszi, hogy olyan – régen elfelejtett, sőt mostanában megvetett és kiátkozott – fogalmakat, mint például otthon, haza, család, ismét elővegyünk, hogy megismerhessük a valódi értelmüket.

Ma a két női bolygó egyaránt érinti a karma-tengelyt, hiszen a harmóniáért és szerelemért felelős Vénusz egyesül a Bak Leszállóval és előhozza a régmúlt értékeit, a Skorpióban haladó Hold pedig egy áldást és harmóniát biztosító víz trigont vet a Felszállóhoz, lelki erővel és tudatossággal telíti a választott sorsfeladatot. Anya és Szerető, a kettévágott Istennő mintázata uralja a téridőt, amitől felértékelődnek a feminin szerepek és lehetőségek.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account