Napi horoszkóp – 2019. február 26.

Pin it

Határozott önmegvalósítás (Nap – Mars szextil)

A mai napon az erőt, akaratot, a Férfit jelentő Mars és az önvaló kiteljesedést szimbolizáló Nap áll kedvező kapcsolatban. Most függetlenül másoktól, a saját akaratunkat érvényesítve vihetjük véghez azokat a dolgokat, amelyek számunkra fontosak, illetve amelyek segítenek a személyiségfejlődésben. A két égitest egy határozott férfit is jelenthet – lehet, hogy ma összehoz a sors vele, ami biztos, hogy hasznodra válik.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Eris – Fekete Hold Lilith szextil, Vénusz – Sedna trigon

Eris a drasztikusan megváltozó külső körülmények kentaurja, a kívülről érkező karma-törés eszköze a születési képletben. Ha a karmikus múlt szempontjából vizsgáljuk, egy prominens Eris azt meséli el, hogy milyen kataklizmákat kellett elszenvednünk, és milyen következtetéseket sikerült levonnunk belőlük.

Az egyik legnagyobb intellektuális kataklizma az Istennő hit elvesztése, a feminin szétdarabolódása, a női szerepek degradálódása volt. Ma és a következő napokban a Lilith-mítosz harmadik mozzanatát leíró Fekete Hold Lilith létrehoz vele egy jótékony, lehetőségeket adó szextilt, ami erőt, elszántságot, akaratot, tisztességet és becsületet biztosít a folyamatosan és drasztikusan változó külső közegben való helytálláshoz bárki számára, akinek erre van szüksége, illetve akinél a jegyek 23. foka prominens.

Ugyanakkor a Bakban járó Vénusz (kitartó, következetes szerelem) a Bika Sednaval alkot egy föld trigont. A szétdarabolódás általi teremtés kentaurja olyan, mint a Legó építő kockái: lehetővé teszi, hogy szétbontsd mindaz, ami nem működik a szerelmi életedben, és összerakj a darabokból egy másfajta, harmóniát biztosító szerkezetet.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account