Napi horoszkóp – 2019. február 28.

Pin it

Zűrös szerelem (Vénusz – Uránusz kvadrát)

Ezen a napon a gyorsaságot, a szabadságot, az újítást, lázadást képviselő Uránusz és a szerelmet, a harmóniát mutató Vénusz áll feszült kapcsolatban.

Ma valószínűleg nem lesz zökkenőmenete a párkapcsolat, előfordulhatnak viták, leginkább abból, hogy az egyikőtök érezheti azt, hogy a másik visszafogja, nem engedi a saját útját járni. Lehetnek félreértések is emiatt, akár féltékenykedés is. Nem ok nélkül kerül elő ez a probléma – és a megoldás, ahogy mindig, a dolgok kimondása, megbeszélése lehet. Ezzel elejét vehetitek a további hasonló nézeteltérésnek is.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Mars – Ceres Kismozdony, tűpontossá váló Astraea – Hygiea konjunkció

A tegnapi Nap – Ceres változó kvadrát még hatótávolságon belül van, ami azt jelzi, a megfelelő gondoskodás biztosításával ma is gondjaid lehetnek, de szerencsére mindkét égitest beérte a Bika Mars fokát, ami oldja a feszültséget, mivel létre jön egy Kismozdony alakzat.

A Mars akarattal és erővel telíti a téridőt (még akkor is, hogy a hagyomány szerint a Vénusz jegyében rangvesztett helyzetben van – a karmaasztrológia szerint azonban jól felhasználható mások érdekeinek érvényesítésére). A Naphoz vetülő szextil harmóniát teremt az egó és az akarat között, a Cereshez futó kvinkunx pedig a karmikus elkötelezettséget biztosítja. És mivel közben a Kos Astraea Hygiea konjunkció is tűpontossá válik (lásd a február 20.-i posztot), valódi karma-törést hajthatsz végre az életmódoddal kapcsolatban is.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account