Napi horoszkóp – 2019. január 03.

Pin it

Hold – Jupiter konjunkció

Lelki, érzelmi kiáradás

Ezen a napon a lelkünket, az érzelmeinket jelképező Hold és a mindenből sokat adó, a sikert, szerencsét, a sok pénzt jelképező Jupiter áll együtt. Ma tapasztalhatod, hogy sokkal inkább átéled, ami ér, kiteljesedhetsz, kiáradhatsz az érzelmekkel. A két égitest az ösztönös szerencsét is mutatja – használd ki a hatást, bízz magadban, a megérzéseidben!

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: A Hygiea a Kosba lép, Vénusz – Astraea víz trigon

Az elmúlt hetekben a szent terek és tiszta élethelyzetek aszteroidája a Halakban járt, lehetővé téve az érzelmi sebek gyógyítását. Ma viszont átlép a Kosba, amivel megváltozik a jellege és az az energetikai tér, amelyben hatni képes. A Kos alapvetően az önérvényesítés jegye, ezért a Hygiea-t az akarat és a helytállás erősítésére lehet a legjobban kihasználni.
Közben a Skorpióban járó Vénusz (mély, féltékeny, birtokló szerelem) egyrészt szembe kerül a Sednaval, a szétdarabolódás általi teremtés kentaurjával, másrészt trigont vet az érzelmi karma-törést lehetővé tévő Halak Astraeahoz. A keletkező oldott oppozíciót a szerelmi életed vagy a pénzügyeid rendbetételéhez használhatod fel, főleg akkor, ha fontos állásaid vannak a jegyek 26. fokán.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account