Napi horoszkóp – 2019. július 22.

Pin it

Lelki erő – ideje végre tudatosítani, hogy rendelkezel vele (Hold – Mars szeszki-kvadrát)

A mai napon a befogadó oldalunkat, a lelkünket jelentő Hold és az erőt, akaratot képviselő Mars áll kissé feszült, ám pont ezért a megoldást is kínáló kapcsolatban. A mai energia arra mutat rá, hol vagyunk kicsit nehézkesek, mi az, amin már sokat dolgoztunk az előző életek során, és amit még nem sikerült meglépnünk, de most sikerülhet.

A lelki erő, a magabiztosság, a befolyásolhatatlanság olyan dolgok, amelyeket kellő önbizalom, magunkba vetett hit nélkül nehezen tudunk a magunkénak – pont erre mutat rá a mai energia. Ne hagyd magad ezek után sem elbizonytalanítani, állj ki magadért, ne légy mimóza – illetve, ha pont túl harcias lélek vagy, ha olyakor érzelmileg telepszel másokra, engedj a szorításon, meglátod neked és a környezetednek is sokkal jobb lesz.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: A Hygiea átlépett az Ikrekbe

Hygiea a tízediknek felfedezett aszteroida, hozzá kötjük a szent terek és tiszta élethelyzetek létrehozásának a képességét. Éppen átlépett az Ikrekbe, ahol elsősorban a tudatos-verbális akadályokat hárítja el, rendet teremt a gondolataidban és harmonikus közeget hoz létre körülötted. Mivel a tegnapi Pallas Athena – Astraea levegő trigon is bőven hatótávolságon belül van, rengeteg segítő energia áll a rendelkezésedre, elsősorban mentális és kommunikációs szinteken.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

TFI Workshopok

Tagged under:

Log In or Create an account