Napi horoszkóp – 2019. március 01.

Pin it

Érzelmi zavarok (Vénusz – Uránusz kvadrát, a Vénusz a Vízöntőbe lép)

A mai napon a szerelmet, a harmóniát, a szépséget jelképező Vénusz és a szabadságot, lázadást, a gyorsaságot jelentő Uránusz áll feszült kapcsolatban.

Ma zűrös lehet a párkapcsolat, akár viták is lehetnek köztetek arról, hogy ki mit tehet meg, kinek mi esik rosszul. Ma érezheted azt is, hogy soha nem fog összejönni a jó kapcsolat, mert mindig közbejön valami, aki tetszik, nem foglalkozik veled, akinek te tetszel, téged nem érdekel igazán. A helyzetet „nehezítheti”, hogy ma a Vénusz a Vízöntő jegyébe lép. A Vízöntő az, aki felülről nézi a dolgokat, praktikus, nem igazén lelkizős, nem ragad bele helyzetekbe – ezért, ha valami nem jó a számára viszonylag hamar odébb áll. Ez a hozzáállás egyébként nagyon hasznos – de egy kapcsolatban, vagy az érzések területén nem mindig kifizetődő.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Uránusz – Pallas Athena kardinális anaretikus T-kvadrát

A Kos végén járó Uránusz (aktív szabadságvágy) és a Mérleg végén hátráló Pallas Athena (kiegyensúlyozott bölcsesség) már hetek óta szemben állnak egymással, ráadásul a jegyek utolsó (anaretikus) fokán, amely a megtorpanást és a sikertelenséget támogatja.

Ma csatlakozik hozzájuk a Bak utolsó fokán haladó, vagyis szintén anaretikus Vénusz, és hárman egy kardinális T-kvadrátot hoznak létre, vagyis nem érdemes olyan dologba belekezdeni, ami változást igényel. Sajnos az óvatos gyarapodás, vagy az értelmes harmóniateremtés sem túlságosan valószínű. Holnapra a Vénusz átlép a Vízöntőbe és ezáltal szerencsére könnyebbé válik az energetikai tér.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account