Napi horoszkóp – 2019. március 03.

Pin it

Felsőbb dimenziós érzések (Vénusz – Transzplútó kvinkunx)

Ezen a napon a szépséget, a harmóniát, a szerelmet jelképező Vénusz és a felsőbb dimenziók közti hidat jelképező Transzplútó áll karmikus kapcsolatban. Különleges energia a mai, mert úgymond más dimenzióba visz, sokkal inkább kinyílhatsz a misztikusra, a födi érzéseken, élményeken túli világra – különösen a szerelem terén.

Ma tapasztalhatsz olyan érzéseket, amit eddig nem, és találkozhatsz olyan valakivel, akivel úgy érzed, nem most találkoztok először, és valahol mindig szerettétek egymást.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Lassuló Merkúr a Sheat állócsillagon

A Halak legvégén járó Merkúr hamarosan fordulni készül, ezért haladási sebessége nagymértékben lelassult. Most beérte a Pegazus alfa csillagát, a Sheat-ot, amely az öngyilkosok egyik gyógyuló helye. A fizikai test a 3D’s valóság egyik sarokköve, tudatos elpusztítása ennek a dimenziónak az alapvető értékrendje ellen vét.

Ha mégis megtörténik, súlyos következményekkel jár, amiből a léleknek meg kell gyógyulnia, mielőtt ismét inkarnálódna. Ha vannak ilyen ismerőseid vagy hozzátartozóid, érdemes ma és a következő napokban gyertyát gyújtanod értük, hogy az élő fény segítségével mielőbb jobb állapotba kerülhessenek.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account