Napi horoszkóp – 2019. március 04.

Pin it

Aki mer, az nyer (Merkúr – Uránusz szemi-szextil)

A mai napon a kommunikációt, a tudatosságot jelentő Merkúr és a lázadást, a szabadságvágyat, a gyorsaságot képviselő Uránusz áll egyfajta nevelő fényszög kapcsolatban.

Ma megtapasztalhatod, hogy új ötletek, érdekes gondolatok fogalmazódnak meg benned, sokkal szabadabban fejezed ki magad, jobban rálátsz bizonyos összefüggésekre – és azokat közvetíteni is tudod. És ha nagyon messzire megyünk, akár újító „forradalmat” is csinálhatsz azon a területen, ahol élsz, dolgozol, jelen vagy. Ne fogd vissza magad, vágj bele, de soha ne felejtsd el, hogy vannak határok, vannak mások is – és őket is figyelembe kell venni. Ha nagyon elszállsz, meglátod, az Univerzum visszatesz a kiindulópontra.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Neptunusz – Vesta konjunkció a Halakban

A Halakban járó Vesta (fókuszálás az érzelmekre, a művészetekre, vagy a feltétel nélküli szeretetre) az elmúlt napokban egyre jobban megközelítette a saját jegyében haladó Neptunuszt, és most be is éri. A csőlátás aszteroidája a transzcendencia bolygójával egyesül, amitől felerősödhetnek körülöttünk a megérzések, a jelek, és a különleges, józanésszel nehezen magyarázható jelenségek is.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account