Napi horoszkóp – 2019. március 05.

Pin it

Stacionáris Merkúr a Halak legutolsó fokán

Az érzékenység örvényében

A mai napon a kommunikációt, logikát, az önkifejezést jelentő Merkúr megáll a mozgásban, ezzel felerősödik a hatása – tehát tudatosabban, a dolgainkra jól rálátva, azt átgondolva, kimondva telhet az elkövetkező időszak. Azonban, most a Merkúr a Halak jegyében jár – ami az érzelmi életben jelent átgondolást, de most a jegy utolsó fokán áll, ahol mégis sokkal gyengébb, mivel lassan kilép a jegyből.

Kissé ellentmondásos hatás lehet a mai, mert egyfelől felerősödik a tudatosság, a kommunikáció, másfelől pont a „milyensége” bizonytalanodik el. Ma éppen ezért jobb, ha nem hozol érzelmi döntéseket – még ha úgy is érzed, tisztán látod a helyzetet – nem ítélkezel az első megérzés alapján, és nem keseredsz el, ha azt érzed, hogy a mai nap kész érzelmi zűrzavar. A helyzetet átgondolni érdemes, akár jegyzetelni is, hogy mi az, amit ma lehetetlennek tartasz, amiről úgy érzed, hogy szétesik – és a feljegyzéseket kicsit később elővenni, újra elolvasni, majd akkor döntést hozni.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Stacionáris Merkúr – Chiron disszociális konjunkció

A Merkúr a Halak legutolsó fokán éppen fordulás előtt áll, ezért állni látszik, és ugyan megközelítette a Kos elején járó Chiront, de mivel a mozgása rendkívül lelassult, disszociális (jegyen kívüli) konjunkció jön létre a két égitest között. A Merkúr – Chiron kapcsolat az önérvényesítéssel és akaratérvényesítéssel összefüggő karmikus sebek megértését és konkrét, szóbeli feldolgozásukat teszi lehetővé, s az a tény, hogy a Merkúr a Halakban marad, főleg az érzelmi befogadásukat és az elengedés folyamatait segíti.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account