Napi horoszkóp – 2019. március 06.

Pin it

Földi ötletek (az Uránusz átlép a Bikába)

Ezen a napon a szabadságot, a gyorsaságot, az újító szellemet jelképező Uránusz a Bika jegyébe lép. A Bika, mint tudjuk a földi élvezetek nagy ismerője, ő az, akinél első az érzékszervi érzékelés.

Most ezen a területen tapasztalhatjuk, hogy merünk szabadabban gondolkozni, létezni, tehát ma sokkal nyitottabb lehetsz új ételek megkóstolására, utazásra új helyekre, más módon, úgy, ahogy eddig nem tetted, és a szerelem terén is sokkal bátrabb, kísérletezőbb lehetsz.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Halak Újhold a Neptunusz – Vesta konjunkció

Különleges Újhold a mai, amely magyar idő szerint 17:5-kor következik be a Halak 16. fokán, s a két fényadóhoz csatlakozik a nemrég bepontosodott és még mindig nagyon szoros Neptunusz – Vesta konjunkció.

A négy égitest szövetsége lehetővé teszi, hogy minden más kizárásával csak az érzelmeidre, saját lelkedre, az igazán lényeges céljaidra koncentrálj, különösen mivel az Új holdak az új dolgok elkezdését segítik elő. Ráadásul éppen a mai napon lép át véglegesen az Uránusz a Bikába, amely egy új mini-korszak kezdete. Csak sejteni lehet, hogy a változások, kaotikus folyamatok és szabadságvágy bolygója mit kezd az értékteremtő, harmónia igénylő Bikában, de annyi bizonyos, hogy a jegy által uralt események és tevékenységek fognak drasztikusan megváltozni, jó esetben megújulni.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account