Napi horoszkóp – 2019. március 07.

Pin it

Gondoljuk át újra (a Merkúr hátrálni kezd, Jupiter – Plútó szemi-szextil)

A mai napon a kommunikációt, a logikát, a tudatosságot is jelentő Merkúr úgymond, hátráló mozgásba kezd. Ez arra sarkall, hogy vegyük át még egyszer az eltelt időszak döntéseit, értékeljük újra, amit kimondtunk, amiről véleményt alkottunk.

Nem okvetlenül azért, mert rossz és esetleg más nézőpontból is közelíthetünk hozzá, hanem most kapunk egy lehetőséget, hogy még egyszer áttekintsük a dolgainkat. Ha úgy véljük, nem döntöttünk helyesen, vagy túl hamar hoztunk valamiről ítéletet, most változtatunk rajta. Szintén ma hat a mindenből sokat adó Jupiter és a titkokat, mélységet, hatalmat jelentő Plútó nevelő fényszög kapcsolata. Tökéletesen illeszkedik a mai napba, hiszen, a két égitest az átütő, teljes sikert szimbolizálja – de csak akkor, ha kiérdemeljük, ha teszünk is érte. Tehát, ha ma átgondoljuk, amit kell, ami fontos, és jó döntést hozunk, siker, szerencse lehet a jutalom.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Szaturnusz – Astraea kardinális kvadrát

A Kosban járó Astraea (aktív sorsváltoztatás) a Bak Szaturnusszal alkot egy kardinális kvadrátot. A Karma Ura a saját jegyében különösen erőteljes, elsősorban az alapteremtést és a szerkezetépítést támogatja.

Ma és a következő napokban a karma-törés aszteroidájával küzd meg, ami sokféle csattanást és ütközést generálhat. A létrejövő energiamintázat egyáltalán nem kellemes, de ha viszonylag rendben lezajlik, akkor az eredmény kárpótolhat érte, mivel végre megtörhetsz egy eddig mozdíthatatlannak tűnő, betokosodott ügyet és előreléphetsz egy teljesen új irányba.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account