Napi horoszkóp – 2019. március 11.

Pin it

Lelki árhullám (Hold – Mars konjunkció)

A mai napon a lelkünket, az érzelmeinket jelképező Hold és az erőt, akaratot jelentő Mars áll együtt. Ma a lelkierő birtokában lehetünk, ami nagyon jó, mert bizonytalanul, érzelmi kétségek között nehéz létezni.

Viszont az együttállásban az esetleges túlzott megnyilvánulás is ott van, ezért arra figyelj, ne önts el másokat az érzéseiddel, a lelki megnyilvánulásaiddal – illetve ha érzed, hogy átcsapnál érzelmi erőszakosságba, már-már akár hisztériába, próbáld visszafogni magad.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Kamaasztro profiknak: Pallas Athena – Merkúr kvinkunx

A Halakban hátráló Merkúr (érzelemmel telített, befelé vetülő kommunikáció) a Mérlegben szintén hátráló mozgást végző Pallas Athenaval alkot egy karma-fényszöget.

Mindkét égitesthez a kommunikáció, az önkifejezés és a gondolkodás folyamatait kötjük, de míg a Merkúrhoz a hétköznapi „locsogás” tartozik, a Pallas Athena a bölcsesség aszteroidája, amely ebben a jegyben különösen potens és objektív. Értelem és érzelem, felszínes fecsegés és mély gondolatok kavarognak körülöttünk, és ma bizonyosan nem leszünk képesek rendet teremteni köztük.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account