A könnyű pártalálás 7 titka

Pin it

Hogyan találjak párt magamnak, főleg, hogyan találjak rá az igazira? Gyakorlati tanácsok 7 lépcsőben.

  • Hagyj fel a kereséssel! Ha gondolataidban folyamatosan a keresés szó áll, akkor sosem fogod megtalálni! Gondolkodj így: megtalálom a páromat!
  • Állíts fel fontossági sorrendet, írd össze, mi a fontos, milyen párt szeretnél magadnak. Ha fontos számodra a külső, akkor azt írd fel, ha fontos a kedvesség, akkor azt is. Amikor kialakult a listád, szedd fontossági sorrendbe.
  • Keresd a lehetőségeket, de logikusan. HA a fontossági sorrendedben az első helyen például a gazdagság áll, akkor keresd azokat a helyeket, ahol találkozhatsz jómódú emberekkel! HA fontos a tudás, hogy a párod olvasott legyen, őt biztos, hogy nem egy zajos discoban fogod megtalálni, hanem mondjuk egy csendes teázóban. Ha fontos a spirituális érdeklődés, akkor egy közösségi meditáción találhatod meg. HA fontos a szociális érzékenység, akkor valószínűleg egy melegétel-osztáson találkozhatsz vele.
  • Ismerd meg önmagad! Ha nem vagy táncos típus, akkor ne keresd a párod discoban, mert nem fogtok egyezni. Ha Te társasági ember vagy, akkor nem fogod jól érezni magad egy zárkózott típussal. Ha tudod, hogy Te milyen vagy, akkor olyan embert keress, akinek hasonlóak az elvi- és etikai rendszerei. Az a szólás, hogy az ellentétek kiegészítik egymást, sajnos nagyon kevés esetben állja meg a helyét, illetve a szenvedélyben igaz ez, de a folyamatos való életben inkább a hasonlók tudnak jól együtt élni. Ez nem jelenti azt, hogy mindent együtt kell csinálnotok, de ha nincs közös érdeklődés, akkor, ha már nincs lángolás, viszonylag keveset lesztek együtt, ami megölheti a kapcsolatot.
  • Légy türelmes a pártalálásban! Mindenkinek itt van a párja a Földön, és nincs is messze tőled, de ha mégis a világ másik felén van, akkor elvezetik hozzád, vagy téged őhozzá.
  • Ne aggodalmaskodj, és ne akarj csupán a pártalálás nehézségei miatt változni, vagy mert mások azt mondják. Itt van az az ember a Földön, akinek Te úgy vagy jó, ahogy vagy! Aki úgy fog szeretni téged, hogy nem kéri, hogy változz, hogy fogyj le, vagy hízz meg, vagy öltözz másképp, vagy viselkedj másképp!
  • Éld az életet! Ne görcsölj rá a pártalálásra. Itt a Földön a dualitást kell megtapasztalnunk, vagyis: férfi-nő, fekete-fehér, yin-yang stb. Tehát úgyis megérkezik a párod, a várakozást pedig sokkal jobb kellemesen eltölteni, úgy, hogy élvezed az élet minden percét. Sosem vagy egyedül, keresd a barátaid társaságát, olvass, nézz filmet, és ne gondolj minden pillanatban a szerelemre, mivel nem ez az egyetlen érzés, amit meg kell tapasztalni, viszont ha csak ezzel foglalkozol, közben kizársz minden mást az életből. Ismerd meg milyen barátok közt lenni, milyen egy kis állatról gondoskodni, milyen az idősebbek, vagy fiatalabbak társasága. Érdemes egy játszótéren megfigyelni a gyerekeket, milyen természetesek, félelem nélküliek. Élj!

Szeretettel: Samu-Erdélyi Erzsébet

forrás: www.lelekmagazin.hu

Tagged under:

Log In or Create an account