Szex és aura (+18)

Pin it

Jól vigyázz, kivel osztod meg az ágyad, az intim együttlétetek alatt ugyanis nem csak a testetek, hanem aurátok is összefonódik.

Minél gyakrabban kerülsz intim kapcsolatba valakivel, annál jobban fonódik össze az aurátok.

Ha egy pozitív, szerető, kedves emberrel bújsz ágyba – az energiája téged is felemel. Ha a társad negatív, bizonytalan, pesszimista, a te energiádat is lehúzza.

A helyzet csak fokozódik, ha olyan emberrel kerülsz kapcsolatba, aki több emberrel is megosztja az ágyát. Az ő energiájukból is részesülsz – anélkül, hogy észrevennéd. Ha például te vagy a harmadik egy kapcsolatban – a párod nem csak megosztja, de össze is keveri a tiéddel a házastársuk energiáját.

Ne felejtsd tehát, ha legközelebb rákattansz valakire, nem csak vele kerülsz intim kapcsolatba, hanem azokkal is, akikkel eddig ágyba bújt…

Mit lehet tenni?

Először is jól nézd meg, kivel kerülsz intim kapcsolatba. Másodszor, érdemes folyamatosan tisztítani az aurádat.

Ezt ugyanúgy képzeld el, mint a testi higiéniát. Ha nem fürdesz, a tested koszos lesz, a szagod pedig elviselhetetlen, sőt, könnyen válhat baktériumok és vírusok melegágyává is.

Ha nem tisztítod az aurádat, a spirituális energia-rendszered lesz egyre koszosabb, míg végül kellemetlenné válsz mások számára (bár lehet, hogy nem is tudják, miért). Majd az energiáid kezdenek el alacsonyabb rezgéseket vonzani, ami nem csak kellemetlen, de egészségtelen is.

Hogyan tisztíthatod az aurádat?

– Epsom sót a fürdővízbe

Az Epsom-só egy természetesen előforduló tiszta magnézium- és szulfáttartalmú vegyület. Ezeknek az ásványoknak a hatóanyagai felerősítik a test méregtelenítő képességeit. A víz már önmagában is lemossa a piszkot a fizikai és az energetikai rendszerről. Az Epsom só stimulálja az energiádat és némi szellemi hulladéktól is megszabadít.

– Úszás

A vízbemerülés tisztítja az aurádat. Különösen jó a szellemi tisztuláshoz, ha különböző sókat és ásványi anyagokat is tartalmaz.

– Napfény

A lágy napfény serkenti az energia-áramlásodat. Néhány alacsonyabb rezgés nem bírja ki az erős fényt és távozik.

A 4 leghatékonyabb auratisztítás

1. Aura meditáció

Még az alapmeditáció is segít megpihenni és lelazulni . Az aurameditáció közvetlenül a nem kívánt energiáktól szabadít meg földeléssel – tisztítja az aurát, az energia csatornákat és csakrákat. Ez a leghatékonyabb!

2. Auragyógyítás

A gyógyító megszabadít a zavaró energiáktól, segít a földelésben, blokkokat szabadít fel és hozzásegít a saját energiád áramoltatásához. Az egyik legjobb módszer a reiki.

3. Auraolvasás

Gyakran keveredik más ember energiája a mienkkel. Előfordulhat, hogy azt gondoljuk, ez a mi energiánk és nem akarjuk elengedni. Egy tisztánlátó auraolvasó segíthet felismerni, melyik a saját- és melyik az idegen energia. Amikor rájössz, hogy ez nem te vagy, már el tudod engedni.

4. Érezni az érzéseidet

Az érzelmi energiáid blokkolása torlódást okoz a spirituális energia-rendszeredben. Próbáld megélni a rejtett, mélyen lévő érzelmeidet, ez nagyon sok energiát szabadít fel és segít megtisztulni.

Adunk még néhány ötletet az auratisztításra…

Szél

Nyitott testtartással erős szélbe állni, segít a rád ragadt energiák megszabadításától.

Kertészkedni vagy csak a természetben lenni

A kertészkedéssel közvetlen kapcsolatba kerülsz a földdel, természettel – ez maga is leföldel téged, és megszabadít a nem kívánt energiáktól.

Kreativitás

Alkotni, létrehozni valamit, mindig felemel. A kreatív energia feszítő energiái stimulálják az energiaáramlásodat , eltávolítják a blokkjaidat.

Forrás: themaindunleashed.org

Tagged under:

Log In or Create an account