Mi kell a férfinak, és mi kell a nőnek?

Pin it

Mindenkinek kell a másik nemtől valami. És hogy mi az, az is egészen egyszerűen meghatározható és látható. Elég csak a saját életünkre és a bennünket körülvevő barátainkra, családtagjainkra gondolni.

Ami a nőnek kell a férfitól az elsősorban a stabilitás és a biztonság.

Minden nő vágyik legbelül arra, hogy ugyanaz a kislány lehessen felnőttként is, mint amilyen néhány évesen volt. Igazi hercegnő, akire vigyáz az ő nagy és erős apukája és a családi ház biztonságos melegében élheti mindennapjait. Ez az igény felnőtt korban sem változik. Egy nőnek mindig eredendő vágya lesz az, hogy megkapja ezt a stabilitást, és ezért is okoz belső konfliktust a legtöbb nőben, amikor ezt a stabilitást neki kell megteremtenie a „pénzcsináló” munkán keresztül. És bármennyire is mondogatják a nőkre, hogy a nőket csak az anyagiak érdeklik, a férfi teremtő erejét leginkább az anyagi világban megteremtett javai fejezik ki. Ez fogja megmutatni egy nő számára, hogy a férfi mennyire tud gondoskodni róla, mennyire tudja neki megadni a stabilitást és a biztonságot.

Amire még szüksége van egy nőnek egy férfitól, hogy támogatva legyen abban, hogy felnőttként igazi királynőnek érezhesse magát a férfi mellett. Hogy az önbizalmát a férfi táplálja. Hogy igazi nőnek és csodás anyának érezze magát.

Amire pedig a férfinak szüksége van elsősorban egy nőtől az az életöröm és a szeretet.

Nem véletlen, hogy a férfiakat általában kőszívűeknek szoktuk titulálni, hiszen egy férfit igazán egy nő taníthat meg az élet élvezetére, az élet igazi értékeinek felfedezésére és annak örömére. És egy nő taníthat meg egy férfit igazán szeretni is.

Tehát mindkét nem ad a másiknak valami olyat, amit önmagától nehezen tud megélni. És persze ez ennél sokkal összetettebb kérdés. De ízelítőnek elég annyi, hogy ha egy nő boldog és szeretetteljes, akkor azt a nőt a férfiak imádni fogják. És ha bárki bele gondol, hogy melyik barátnője körül legyeskednek leginkább a férfiak, akkor végső soron megláthatjuk, hogy a körül, aki igazán éli és élvezi az életet, és képes szeretni a másikat.

Tipp:

Ahhoz, hogy meg tudd őrizni az életörömödet, csinálj olyan dolgokat, amiket igazán szeretsz. Igyekezz ne magadra kényszeríteni semmit, ami feszültté, boldogtalanná tesz. Iktasd ki ezeket a negatív érzelmeket kiváltó dolgokat az életedből és foglalkozz olyan dolgokkal, amik mosolyt csalnak az arcodra és a szívedbe is!

Vona Kitti

tréner

www.vonakitti.com / www.lelekmagazin.hu

Tagged under:

Log In or Create an account