Napi Horoszkóp – 2016. december 08.

Pin it

Fennkölt szerelem (a Vénusz a Vízöntőbe lép)

A mai napon a szépséget, a harmóniát, a szerelmet, az anyagi bőséget képviselő Vénusz a Vízöntő jegyébe lép. A Vízöntő kissé máshonnan, leginkább felülről szemléli a világot, okos, előremutató nézetei vannak, és ezeket nem rest megosztani a környezetével, mi több, nagyon sokszor a környezet, az adott kör kifejezett előnyére válik, ha van Vízöntő jegyű ember is a társaságban.

Előnye, és akár lehet mondani, hogy bizonyos szinten hátránya is az a fajta szemlélet, amivel túllép a már befejezett, megoldott dolgokon. Nem kötődik görcsösen, sokszor „magasról” figyeli a körülötte zajló eseményeket, és inkább újít, változtat, aztán tovább halad. A Vízöntőben járó Vénusz is most ilyen energiákat hoz: kissé fennköltebb, távolabbról közelítő szerelmet, olyan szeretetet, amely azt mindig nézi, hogyan tud segíteni, de nem köt gúzsba, enged szabadon. Az anyagiak terén is inkább a kicsit más megközelítés lehet most gyümölcsözőbb: ne félj kipróbálni olyasmit, ami lehet, hogy még talán furcsa, ismeretlen, vagy újdonság – lehet, hogy pont jókor talál meg valamilyen lehetőség, amely akár nagy pénzt is hozhat.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Merkúr – Felszálló holdcsomó föld trigon

A Bak Merkúr (megfontolt, gyakorlatias kommunikáció) ma egy pontos föld trigont alkot a Szűzben hátráló Felszálló holdcsomóval. A választott sorsfeladatot szimbolizáló pont termékeny lehetőségekkel teli impulzust kap a gyors járású égitesttől, a hatás azonban csupán egyetlen napig tart. Mindenesetre elősegíti a megfontolt, akár hosszú időre szóló döntések meghozatalát, és a földies (gyakorlatias) szempontok érvényesülését hozza előtérbe.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

Tagged under:

Log In or Create an account