Napi Horoszkóp – 2016. december 16.

Pin it

Pont jó! (Jupiter – Szaturnusz szextil)

A mai napon a sikert, a szerencsét, a mindenből sokat adó Jupiter és a szabályokat, megkötéseket, de a biztonságot is jelképező Szaturnusz áll kedvező kapcsolatban.
A két égitest jó kapcsolata a középpontot mutatja, azt az állapotot, amikor semmi nem sok, semmi nem kevés, és majdhogynem elmondhatjuk, hogy minden a helyén van. Legyen ez munka, magánélet, most valószínűleg nem lesz kilengés vagy túlzás egyik irányba sem. A Szaturnusz a Karma ura, és az időt jelképezi, éppen ezért valószínűleg pont itt van az ideje annak, hogy megérezd a „közép” nyugalmas, mégis motiváló állapotát.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Nap – Sedna kvinkunx

A Nyilasban járó Nap ma a szétdarabolódás általi teremtés kentaurjával alkot egy karma fényszöget. A transzcendentális karmaasztrológiában Sedna rengeteg fájdalmas, árulásokkal teli sebeket jelez, amelyek főleg a családi kapcsolatokban keletkeztek. Ha eddig eltemetted őket, ma a felszínre jöhetnek – sőt, elementáris erővel törhetnek fel. Muszáj velük foglalkozni, különben megmérgezik a lelked, ami nem lenne túl szerencsés ennyire közel az ünnepekhez.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

Tagged under:

Log In or Create an account