Napi Horoszkóp – 2017. január 12.

Pin it

Égi szerelem (Vénusz – Neptunusz konjunkció a Halakban)

A mai napon a szerelmet, a harmóniát jelképező Vénusz, és a feltétel nélküli szeretetet, a felsőbb dimenziókat, a teljes átélést jelentő Neptunusz áll együtt. Ez a kapcsolat a szerelem minden gyönyörűségét megmutathatja, és tovább vihet az érzékelésen túli világba is. És hogy mindez teljesen elvarázsoljon, az együttállás a Halak jegyében történik – ez a jegy a legérzelmesebb, a leginkább hajlamos az ellágyulásra. Mivel a Halak jegy uralkodója a Neptunusz, még tökéletesebb az összhang az érzelmek terén. Merülj el a mai nap csodájában, ha van társad, szeresd nagyon, ha még nincs, ki tudja, talán pont ma ismered meg.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Komplex fényszögkép halmaz a jegyek 22. fokán (Telihold, Hold – Nap – Jupiter – Uránusz – Eris kardinális kereszt kvadrát, Hold – Szaturnusz kvinkunx, Hold – Chiron trigon)

A mai Bak – Rák Telihold egy nagyon pontos kardinális Kereszt kvadrátot alkot a Kos Uránusz – Eris konjunkcióval (kaotikusan, drasztikusan megváltozó külső körülmények) és a Mérleg Jupiterrel (törekvés az egyensúlyra, az okos diplomáciára). A Jupiter – Uránusz fényszögek a gyors, váratlan, különleges dolgok megjelenését és a szerencsét igénylő változtatásokat szimbolizálják, az oppozíció azonban ütközést és széthúzást sugall, nem pedig megoldás keresést. A két fényadó egyszerre világítja meg a jegyek 22-23. fokán haladó égitesteket, erővel és tudatossággal telíti mindazt, amit képviselnek. Ugyanakkor, mivel itt találjuk a Nyilas Szaturnuszt (strukturált hitrendszerek, vágy a stabil jövő iránt) és a Halak Chiront (érzelmi természetű karmikus sebek), ezek képesek oldani a Kereszt kvadrátban keletkező óriási feszültséget. A Szaturnusz támasztékot biztosít (és elsősorban az Uránusz – Eris konjunkciót stabilizálja), a Chiron pedig a gyógyulás lehetőségét ajándékozza a téridőnek.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

Tagged under:

Log In or Create an account