Napi Horoszkóp – 2017. március 06.

Pin it

Megérzés vagy szabályok? (Hold – Szaturnusz oppozíció)

Ezen a napon a korlátokat, a szabályokat képviselő Szaturnusz, és a lelkünket, az érzelmeinket, a hangulatunkat jelképező Hold áll szemben egymással. Nem biztos, hogy könnyű lesz ez a nap, mert egymással szembe kerülnek az érzéseink, és az a szabályrendszer, amit vagy mi alakítottunk fel, vagy az életünk során, a neveltetésünk révén tudunk a magunkénak. Nem egyszerű a vágyakat, a lelki késztetést szembe állítani azzal, amiről azt gondoljuk, jó, és még ha vissza is fog, mégis biztonságot ad. Talán pont azért ér el ma mindenkit ez a hatás, hogy valamennyire közelíthessük a két energiát, hogy ne korlátozzuk a benső önmagunkat, de ne is veszítsük el a keretek, a szabályok által nyújtott biztonságot.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Föld – Víz misztikus négyszög (Hold – Leszálló holdcsomó trigon, Hold – Hygiea oppozíció, Hygiea – Felszálló holdcsomó trigon)

A Hold ma elhagyja az okos, fürge Ikreket, és néhány órával azután, hogy szembe kerül a Szaturnusszal, átlép saját jegyébe, az érzelmes és családcentrikus Rákba, ahol a hatása nagymértékben megerősödik. Az égbolton még mindig nagyon pontos a Hygiea – Felszálló holdcsomó trigon (áldás az egészséggel, a helyes életmóddal kapcsolatos sorsfeladatok megoldásában), a Hold pedig szembe kerülve a Hygieával este 7 körül létrehoz egy pontos Misztikus négyszöget, amely az egyik legjótékonyabb égi alakzat. A két oppozíció belső feszültségét a két külső trigon és szextil termékeny lehetőségekkel oldja, s ezek az állások az akadályok gyors elhárulásával járnak. Ma tényleg érdemes arra figyelned, vajon hogyan teheted boldogabbá, egészségesebbé az életedet, mert azonnali válaszokat kaphatsz.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

Tagged under:

Log In or Create an account