Napi Horoszkóp – 2017. március 22.

Pin it

Most mélyre szállhatsz (Hold – Plútó konjunkció)

Ezen a napon a lelkünket, a befogadó oldalunkat jelképező Hold és a mélységet, a transzformációt, a régiből újat teremtő, az igazságot képviselő Plútó áll együtt.
Ma lehetőségünk van mélyre szállni a saját lelkünkbe, átalakítani azokat az érzéseket, amelyek esetleg gátolnak abban, hogy meglássuk az igazságot magunkban, legbelül. Persze, ez nem mindig jó élmény, de sokat tanulhatunk általa magunkról, és fejlődhetünk érzelmi szinten. A Plútó tud könyörtelen is lenni – arra figyelj, hogy ne használd ki más gyengeségét, sebezhetőségét, ne élj vissza vele, és még ha segítő is a szándékod, ne te légy okvetlenül a „fájó igazság” kimondója.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Juno – Neptunusz és Astraea – Neptunusz szextilek

A tegnapi párkapcsolati hatások és lehetőségek folytatódnak ma és a következő napokban. A Halakban járó Neptunusz az álmok, a megérzések és a transzcendencia bolygója, saját jegyében még hatékonyabban segíti az érzékszerveken túli érzékeléseket. Most egy jótékony, lehetőségekkel teli szextilt alkot a Bak Juno-Astraea konjunkcióval (de elsősorban a Junoval), ami által egy emelettel feljebbről láthatsz rá mindarra, amit érdemes megváltoztatni a párkapcsolatodban. A Neptunusz egy felsőbb dimenzióbeli látásmódot tesz lehetővé, amit innen a földi síkról csak nehezen lehetne észrevenni, ha viszont lerángatod a 3D kissé sivár valóságába, akkor sajnos hozhat önbecsapást és rózsaszínű ködöt is. Neked kell arra törekedned, hogy felemeld magad a magasabb szférákba, mert csak onnan válnak tisztábban láthatókká a spirituális dolgok.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

Tagged under:

Log In or Create an account