Napi horoszkóp – 2017. november 28.

Pin it

Tömör önkifejezés (Merkúr – Szaturnusz konjunkció)

A mai napon a kommunikációt, a logikát kifejező Merkúr és a korlátokat, akadályokat, de a biztonságot, a stabilitást is jelentő Szaturnusz áll együtt. Ma valószínűleg a kevésből is értünk, illetve amit közölni szeretnénk, az menni fog sokkal egyszerűbben, kevesebb szóval, egyértelműbben, mint máskor. Arra figyeljünk, hogy ne legyünk nagyon szűkszavúak, és tudatosítsuk, hogyha valamit gondolunk, azt nem biztos, hogy a másik fél meg is hallja – tehát mondjuk ki, ugyanis a nagyon kevés beszéd is bosszantó lehet.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Merkúr – Szaturnusz konjunkció a Galaktikus Központban, Vénusz – Sedna oppozíció, Vénusz – Pallas Athena kvinkux

Ismét rendkívül mozgalmas a mai nap karmaasztrológiai szempontból. A Merkúr – Szaturnusz konjunkciót (struktúrált gondolatok, megfontolt kommunikáció) éppen a Galaktikus központon találjuk, amely az egyik égi kulcsterület, és a „lenni vagy nem lenni” problematikáját hordozza. Az inkarnálódó lélek egy sok-dimenziós kozmikus entitás, aki azért jön le a földi síkra, mert tapasztalatot és konkrét fizikai örömöket akar begyűjteni. A 3Ds fizikai létezéshez azonban rengeteg fájdalom és nehézség is tapad, ezért mindig ott a dilemma, vajon érdemes-e egyáltalán megkísérelni. A mai konjunkció ezekre világíthat rá, fájdalmas és örömteli gondolatok egyaránt kavaroghatnak bennünk. Annál is inkább, mert a Skorpió Vénusz a Sednaval, a szétdarabolódás általi teremtés kentaurjával ütközik, ami szerencsére csupán egyetlen napig tart, de komolyan kizökkenthet a harmóniádból. Ráadásul a Vénusz a Kosban hátráló Pallas Athena-hoz is vet egy karma-fényszöget, ami értelemmel, megfontoltsággal, de tüzes akarattal is telíti a téridőt. Vénusz a szerelem istennője, Pallas Athena az okos, egyedül maradó szingli, kettőjük ütközése ma ezeket a dilemmákat is felveti.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account