Napi horoszkóp – 2017. szeptember 09.

Pin it

Lelki könnyedség – csak óvatosan (Hold – Uránusz konjunkció)

A mai napon az érzelmeinket, a lelkünket jelentő Hold és a változásokat, a gyorsaságot, a szabadságot jelképező Uránusz áll együtt. Ma szabad lélekkel, nyílt érzelmekkel közelítesz mindenkihez, nem rágódsz sokat semmin, és nem igazán tud érzelmileg befolyásolni senki és semmi. Könnyed, kellemes állapot ez, hiszen szabadon szárnyalhat a lelked, nincs igazodás, megfelelési kényszer. Arra figyelj, hogy ne légy túl könnyelmű, ne legyints olyan dolgokra, amelyek lehet, hogy kicsit több odafigyelést igényelnek. Hogyha ez megvan, kifejezetten kellemes nap lehet a mai.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Fekete Hold Lilith – Eris trigon (Lilith – Jupiter szextil, amely oldja a Jupiter – Eris oppozíciót)

Az elmúlt napokban felerősödött a Lilith – téma, és ma is ez folyatódik. Most a mítosz harmadik mozzanatát szimbolizáló Hazatérő Istennővel találkozunk, aki a Kos Erissel (drasztikusan megváltozó külső körülmények) trigont, a Mérleg Jupiterrel (kiegyensúlyozott növekedés) pedig szextilt alkot. A jótékony, lehetőségekkel teli energiamintázat segíthet megtalálni önmagadban azt az isteni minőséget, amellyel kiléphetsz egy méltatlanná vált élethelyzetből, vagy megoldhatsz egy régóta húzódó talányt.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account