Napi horoszkóp – 2018. január 23.

Pin it

A saját értékrendet ne felejtsd (Nap – Szaturnusz szemi-szextil)

Ezen a napon az önvalót, az egót, a szellemet kifejező Nap és a biztonságot, a stabilitást, de a megkötéseket, korlátokat, és az időt képviselő Szaturnusz áll egyfajta nevelő fényszög kapcsolatban.

A Szaturnusz, lehet elsőre ijesztő, de valószínűleg sokan azért érzik annak, mert a kereteket, az esetlegesen még el nem végzett feladatokat mutatja meg – és aki ezt korlátozásként éli meg, az csak a falat látja benne, ami visszatart. A Szaturnusz adja a stabil tartást is – ez pedig az önvaló fejlődéséhez nagyon fontos, erről is szól a mai nap, amellett, hogy figyelj arra, ne ess szét, ne légy könnyelmű, mert azzal csak hátrafelé lépdelsz. A mai fényszög kapcsolat segít abban, hogy fejlődj, haladj, ehhez találd meg azokat az értékeket, kereteket, amelyek stabilizálnak. Ha nem így teszel, a mai energia úgymond ”benyújtja a számlát”, és könnyen lehet, hogy futhatsz neki újra. És hogy itt az ideje a saját érétkeid alapján haladnod, azt is jelzi a Szaturnusz.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Nap – Vesta szextil, Szaturnusz – Vesta szemi-szextil

A tegnapi energiamintázat folyatódik, de most az életet adó Nap vet egy jótékony, lehetőségekkel teli szextilt a Főpapnőt és fókuszáló képességet szimbolizáló Vestahoz, miközben az egy szemi-szextilt alkot a Bakban haladó Szaturnusszal. A tegnapi ösztönös energiák ma tudatossá válhatnak, a megérzéseket felválthatják a konkrét tervek – annál is inkább, mert a Vízöntőben járó Nap az intelligens elméleteket biztosítja a Nyilas Vesta lelkes, jövő orientált figyelmével. Ugyanakkor a Szaturnusz–Vesta kapcsolódások a fogadalmakat szimbolizálják a transzcendentális karmaasztrológiában, érdemes tehát ma és a következő napokban vigyázni, nehogy „hosszú szavakat” használj, mint például „mindig” vagy „soha”, mert ezek elképesztő módon megkötözhetnek, anélkül, hogy pontosan értenéd, miért…

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account